Carl Devos
Volledig scherm
PREMIUM
Carl Devos © BELGA

Politicoloog Carl Devos: “Ik denk niet dat Joke Schauvliege nog kan aanblijven, wat ze deed is manifest liegen”

Kan Joke Schauvliege nog minister blijven? Politicoloog Carl Devos vindt van niet. “Wat ze deed is niet dichterlijk overdrijven, maar manifest liegen.”

31 reacties

  • Kevin Oeyen

    5 jaar geleden
    Devos ik begin mij echt te ergeren aan u!!! Zei je zoiets over Francken? Heeft ergere dingen gedaan, maar daar durf je niets over zeggen. Het valt mij op al die zogenaamde politicologen. Over de Nva durven ze niets zeggen, maar elke andere partij schuwen ze de grote woorden niet. Zeer teleurstellend...
  • guido Bervoets

    5 jaar geleden
    Ik heb Carl Devos nooit zo horen reageren bij alle fratsen die Theo Franken in de loop van 5 jaar allemaal heeft uitgehaald. En die waren minstens van dezelfde orde en soms erger dan deze uitschuiver van Joke Schauvliege.
  • Jef Lois

    5 jaar geleden
    We zullen van niks meer verschieten zeker mqaar als dit kan liegen op beeld dzn moet er nooit nog iemand opstappen dan kunnen we Congo geen lessen meer spellen want dan zijn we al bijna even erg
  • Ronald Van Beneden

    5 jaar geleden
    Wat jullie doen is de geheime inlichtingendienst uit de wind zetten.
  • Freddy Madou

    5 jaar geleden
    Mr Devos welke minister liegt niet ze zijn allemaal ziek in dat bedje, de minister die nog niet gelogen heeft moet nog geboren worden.