Melikan Kucam
Volledig scherm
Melikan Kucam © rv

Vader en zoon Kucam waren samen in Beiroet voor uitdeling humanitaire visa

Melican Kucam was samen met zijn zoon in Beiroet voor het begeleiden van een groep Syrische christenen die een humanitair visum kregen. Dat heeft Jean-François Parmentier, Belgische consul in Beiroet, vanadag in de Kamer gezegd. Kucam was door het kabinet van ex-staatssecretaris Theo Francken (N-VA) aangewezen als de begeleider van die groep.

15 reacties

  • Ronny Ooijen

    5 jaar geleden
    Willy Slachmuylders, geloof me dat Somers zulke mensen als die nep nationalisten van de schandepartij genaamd N(V)-Blabla liever kwijt dan rijk is.
  • Lydie Teblick

    5 jaar geleden
    Ja Calvo en Bart Somers chique mensen in uw gemeentebestuur Mechelen !!! Schande
  • Luc Van Bogaert

    5 jaar geleden
    Het zou mij sterk verwonderen indien Francken daar indertijd niet van op de hoogte was, en zo niet dan is er duidelijk sprake van ernstige slordigheid of zelfs van schuldig verzuim.
  • jos duriau

    5 jaar geleden
    Raar dat Francken zo stilletjes is , zijn we van hem niet gewend .
  • Lot Claeys

    5 jaar geleden
    Het onderzoek is drukdrukdruk bezig en tot nu toe nog geen één euro bewijs gevonden van de ten laste gelegde feiten. Is het een herhaling van de zaak Dries V.L.? Werd Kucam gevraagd door de reportageploeg om paspoorten uit te delen zodat ze konden filmen? Kucam dacht dat hij op die manier zijn kiezers met beelden kon tonen hoe hard hij wel werkte voor de goede zaak. Mooi in de val gelokt door de loontrekkende ideologen van de vrt!
  1. Net als Celine Van Ouytsel werd ook Elien (43) veelvuldig bedrogen door haar man: “Je hoeft me geen kus te geven, ga maar achter je pc zitten”
    PREMIUM
    Getuigenis

    Net als Celine Van Ouytsel werd ook Elien (43) veelvuldig bedrogen door haar man: “Je hoeft me geen kus te geven, ga maar achter je pc zitten”

    “Iedereen heeft een mening over overspel, tot je het zelf meemaakt.” Elien (43) ontdekte - net als voormalig Miss België Celine Van Ouytsel (27) - veelvuldig bedrog bij haar man. “Ik las hoe hij seks had met een collega. Die vrouw had ook een foto van een zwangerschapstest gestuurd. Mijn hart stond stil”, getuigt ze bij HLN. Openhartig vertelt ze over het overspel. Ze besloot bij hem te blijven, maar is het vertrouwen volledig hersteld?
  2. Vakbonden beschuldigen topman van “overmatig alcoholgebruik en verbaal geweld”: wat is er aan de hand bij de Nationale Loterij?
    PREMIUM
    6

    Vakbonden beschuldi­gen topman van “overmatig alcoholge­bruik en verbaal geweld”: wat is er aan de hand bij de Nationale Loterij?

    Opschudding in het huis waar de lottoballetjes vallen en de jackpots worden uitgedeeld. Jannie Haek (58), CEO van de Nationale Loterij, wordt “onaanvaardbaar verbaal geweld” en “overmatig alcoholgebruik” verweten. “Hij staat neus aan neus tegen je te roepen en noemt je dom in het bijzijn van anderen”, zegt een werknemer aan HLN. De vakbonden stuurden de raad van bestuur een officiële brief met hun bezorgdheden. Wat is er aan de hand? Haek was in het verleden al CEO van de NMBS Holding en staat bekend als iemand die “rechttoe rechtaan” is.