Björn Rzoska/Joke Schauvliege
Volledig scherm
Björn Rzoska/Joke Schauvliege © Belga/Photo News

Politieke reacties op ontslag Schauvliege: “Nieuw begin voor Vlaams klimaatbeleid”

Het ontslag van Joke Schauvliege als Vlaams minister lokt vanzelfsprekend heel wat politieke reacties uit. Een overzicht:

8 reacties

  • Peeters Freddy

    5 jaar geleden
    Ik weet DE oplossing. Iedereen die actie voerd voor het klimaat moet meteen de verwarming afzetten, ook in de parlementen en openbare gebouwen en ook de scholen.
  • Rogé Brouwers

    5 jaar geleden
    Die groenen zullen nogal groen lachen in mei.Zal niet een bloeiende maand worden voor Almaci en Calvo.Er staat nog iets te gebeuren denk ik.Ik kan niet wachten tot in mei
  • Willy Gorissen

    5 jaar geleden
    CD&V nooit meer op die post. Is garantie voor inertie dan nog beter een VB er die is tenminste niet schatplichtig aan de BB
  • Marc De coninck

    5 jaar geleden
    Marc De Coninck Klimaatspijbelaars laat mij niet lachen 10% klimaatminded en 90% een dagje meer per week vrij lekker naar Brussel en genieten maar!!! En daar loopt de ganse politieke klasse dan maar in !
  • niki peeters

    5 jaar geleden
    Och, weer allemaal de drama queen aant uithangen om de partij te redden. Het word tijd dat de hele politieke gemeenschap hervormd word ipv dat wij ons laten uitzuigen zoals de laatste decenia door enkele politieke “families”... wat mij betreft mag de macht terug naar de koning gaan, we hebben deze keer ne goeie die meer verstand heeft als alle politiekers tesamen!