Volledig scherm

Originele ‘Blind Date’-stem Eric Hofman is er vanavond ook weer bij: “Ingeborg was al pittig, maar Nathalie Meskens is een grotere flapuit”

ShowbizzHij leende zijn stem aan tal van VTM-programma’s en sprak naar eigen schatting al zo’n 100.000 trailers in. Maar in beeld komt Eric Hofman (57) zelden. Aan de vooravond van de comeback van ‘Blind Date’ maakt hij graag een uitzondering. “Ingeborg was al pittig, maar Nathalie Meskens is een grotere flapuit. Zij is echt entertainend op zich”, zegt Eric in Dag Allemaal.

0 reacties

  1. “De mannen vonden het wansmakelijk”: Isabelle Van Hecke over de 'likpartij' met hond Kürtje in 'Nonkels’
    Play
    Showbits
    10

    “De mannen vonden het wansmake­lijk”: Isabelle Van Hecke over de 'likpartij' met hond Kürtje in 'Nonkels’

    De West-Vlaamse broers Persyn zijn opnieuw heel populair in de Vlaamse huiskamers. Na een succesvol eerste seizoen is het tweede seizoen van ‘Nonkels’ nu al de best bekeken reeks van het jaar op Streamz. Ook op Play4 is de reeks een grote favoriet van de kijker. Reporter Jarne heeft actrice Isabelle Van Hecke (46) te gast, zij vertolkt de rol van Carine in de reeks. Herkent ze trekjes van Carine in zichzelf? Heeft ze ook in het echt een band met hond Kürtje? Je ontdekt dat en veel meer in een nieuwe Showbits.
  2. Nu ‘Thuis’ zwaar onder vuur ligt, reageert de hoofdscenarist: “Met juiste topics schetsen we tijdsgeest”
    PREMIUM
    TV

    Nu ‘Thuis’ zwaar onder vuur ligt, reageert de hoofdscena­rist: “Met juiste topics schetsen we tijdsgeest”

    Soap moet drama en een vleugje passie bevatten, maar bij ‘Thuis’ lijkt het evenwicht toch zoek. Op kijkersforums wordt alsmaar meer geklaagd over de overdaad aan seks, geweld en drugs in de serie. Van wurgseks bij Waldek tot een bizarre ménage-à-trois met Frank en Simonne. “We lijken wel in Sodom en Gomorra beland”, klinkt het. Een duidelijke koerswijziging in de strijd om de dagelijkse kijkers? We vragen het aan ‘Thuis’-hoofdscenarist Stef Wouters.