Mine Dalemans
Volledig scherm
© Mine Dalemans

Openbaar vervoer zwaar verstoord in Limburg: amper 20 procent van De Lijn-chauffeurs op de baan

In de provincie Limburg is de dienstverlening van De Lijn voor de derde dag op rij sterk verstoord. Slechts 20 procent van de chauffeurs is aan het werk. Volgens De Lijn gaat het om chauffeurs van de onderaannemers. Ook een aantal ritten vanuit Limburg naar de provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant is verstoord.

5 reacties

  • marcel cloots

    5 jaar geleden
    Ik heb niet liever dan stakingen bij De Lijn: zo is er minder verkeershinder door de lege bussen, buiten de spitsuren, die ons quasi de hele dag hinderen.
  • Paul Boutsen

    5 jaar geleden
    Kerstverlof al een tijdje voorbij, krokus en Paasverlof duurt nog even, we gaan even een paar sprokkeldagen nemen zo kan de overheid nog wat meer inkomsten halen uit brandstoffen die de mensen vandaag moeten verbruiken en het is nog slecht voor het milieu ook. Denken de staker ook hierover na?
  • paul remy lemmens

    5 jaar geleden
    de steden moeten een eigen private dienst opzetten , de lijn is een onbeheersbaar monster geworden waar 90 0/0 wil profiteren en niet werken
  • Sven Kerstens

    5 jaar geleden
    Dat ze toch gewoon ander werk zoeken! Als het zo slecht is? Jobs genoeg beschikbaar.
  • Tim Daniëls

    5 jaar geleden
    altijd is de gewone burger de dupe, 15 procent van het hele jaar wordt er gestaakt, onnozelaars, betaal dan 15 procent van het abonnement terug