Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Nog geen akkoord over veiling 5G-licenties: regio’s willen eerst overeenkomst over verdeling opbrengsten

BinnenlandDe verschillende regeringen in ons land zijn het niet eens geraakt over de veiling van de licenties voor 5G, het supersnelle mobiele internet. De regio's willen eerst een akkoord over de verdeling van de inkomsten. Federaal minister van Telecom Philippe De Backer (Open Vld) vreest dat er door die blokkering één of twee jaar tijd zal worden verloren. "Dit is bijzonder kortzichtig", zegt hij.

6 reacties

  • Roland Verschaemen

    5 jaar geleden
    @Bryan De Laet dat is het niet en er zijn veel studies die dit bewijzen u kan niet gewoon iets vals claimen, zonder opzoekwerk, om uw punt te bewijzen.
  • Bryan De Laet

    5 jaar geleden
    5G is super kankerverwekkend! Compleet tegen! Onze politici denken weer eerst aan hun eigen geld en dan pas aan het welzijn van hun eigen bevolking! :o
  • Maxime Adriaensens

    5 jaar geleden
    Typisch. We kunnen de bevolking een dienst doen. Maar eerst zien hoeveel geld we er uit kunnen halen. Ondertussen kan die dienst wel wachten want we willen zoveel mogelijk geld dervan uithalen
  • chris delanghe

    5 jaar geleden
    Een ongevraagde aanslag op uw en mijn gezondheid. Permanent in een microgolfoven leven is niet bevordelijk voor een goede gezondheid van mens en dier en milieu! maar dat zal wel tegengesproken en weerlegd zijn door de wetenschappelijke onderzoeken betaald door de telecomindustrie dat alles perfekt veilig en onschadelijk is ... tot het tegendeel blijkt. Asbest was ook perfekt veilig en roken was ook niet ongezond toch?
  • Serge Godfroid

    5 jaar geleden
    Oftewel, hoeveel kunnen we vragen om het gepeupel zoveel mogelijk geld uit de zakken te halen zonder ook te overdrijven want anders verkopen ze te weinig. Ik denk dat vandaag de dag ook alle abonnementen kunnen verkocht worden voor de helft minder zonder dat ze verlies draaien. En nee kom niet af dat jullie centjes nodig hebben voor de infrastructuur en onderhoud want ook dat is met lagere prijs abonnementen zeker nog betaalbaar.