Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Van der Poel geeft regenboogtrui extra glans: wereldkampioen juicht in Maldegem, Van Aert eindigt seizoen in mineur

VeldrijdenMathieu van der Poel (Corendon-Circus) won de Parkcross in Maldegem, de zevende en voorlaatste manche van de Brico Cross. De kersverse wereldkampioen koos twee ronden van het einde voor het ruime sop. Michael Vanthourenhout en Toon Aerts finishten mee op het podium. Wout van Aert eindigde zijn crossseizoen in mineur. 

24 reacties

  • Loek Boumans

    5 jaar geleden
    Het is niet onwaarschijnlijk dat Jef van den Bosch zijn visie over Wout van Aert zal moeten herzien. Dat zal zeker gebeuren als de prestaties op de weg de komende maanden niet zo goed zullen zijn als in 2018. WvA is niet de eerste topsporter die in een dal terecht komt en de verwachtingen niet (meer) kan inlossen. Dan is er werk aan de winkel. Dan zullen de toekomstplannen moeten worden bijgesteld. Ik hoop dat ik er helemaal naast zit..!
  • Dirk Van Puymbroeck

    5 jaar geleden
    Het is toch normaal dat Mathieu wint ,als hij de kraan open draait dan is hij weg,dat is al het hele seizoen zo hij heeft nog een tijdje gewacht op zijn Broer toen die moest lossen verwisselt hij op andere banden trok eens door en hij was weg , simpel beter dan de rest.
  • Bas Weatherwood

    5 jaar geleden
    Als Nederlander vind ik Wout een geweldige renner om naar te kijken, ook als het even niet lukt. En wat ik knap vind aan zowel Wout als Mathieu is dat ze hun tegenstanders eren ipv zichzelf op te blazen. Hoop dat ze matties worden op de weg...
  • Tony Van De Perre

    5 jaar geleden
    Van Aert gaat voor de weg en zal zoals Stybar indertijd nog een uitstapje maken naar het veldrijden voor het wereldkampioenschap, met de hoop dat de rest moe zal zijn van een heel seizoen in het veld.
  • Dirk Van Den Bossche

    5 jaar geleden
    Wout niet gekoerst ? Wat hebben al die anderen dan gedaan, telkens als Wout 2 de was ? Zeveren is een deelgemeente van Deinze .