© KVC Westerlo

Voormalige spelmaker vindt opnieuw onderdak bij Westerlo

Tijdens de wintermercato moest Bob Peeters het nog stellen zonder aanwinsten, maar zes dagen na het sluiten van de transfermarkt krijgt de coach van Westerlo toch nog versterking. De transfervrije Christian Brüls tekende woensdag een contract tot het einde van het seizoen, met optie voor één jaar.

sks

De zoektocht van Christian Brüls naar een nieuwe club heeft eindelijk iets opgeleverd. De 30-jarige Duitstalige Belg zat na zijn avontuur bij het Cypriotische Paphos FC sinds vorige zomer op een dood spoor. Brüls zag zijn contract niet verlengd en een nieuwe club vinden was moeilijker dan verwacht.

“Verschillende clubs hebben me gecontacteerd”, klonk het. Een handtekening werd er echter nooit gezet. Brüls onderhield intussen zijn conditie bij de Waalse amateurclub Amblève en testte bij de Franse tweedeklasser Paris FC en de Duitse derdeklasser Hallescher FC.

De reddingsboei vond de ex-speler van AA Gent, Standard en Eupen uiteindelijk bij een andere ex-club: KVC Westerlo, de ploeg waar hij in het seizoen 2011-2012 zijn doorbraak in het Belgische voetbal forceerde. Brüls trainde zondag voor het eerst mee en zette woensdag al zijn handtekening onder een contract tot het einde van het seizoen, met optie voor één jaar.

MEER OVER KVC Westerlo

MEER OVER VOETBAL