iStock
Volledig scherm
© iStock

Volvo roept wereldwijd opnieuw 167.000 auto's terug

autobedrijvenDe Zweedse autobouwer Volvo roept wereldwijd 167.000 XC60's, gebouwd in 2018 en 2019, terug wegens een mogelijk probleem met het elektrisch slot van de koffer. Het is de tweede terugroepactie in amper twee weken tijd. 

7 reacties

  • Eric Van Aelst

    5 jaar geleden
    Ik rijd momenteel met een Volvo V50, 210.000km op de teller. Behoudens de normale slijtage heb ik nog nooit kosten gehad aan mijn wagen. Ik ben een zeer rustige chauffeur, en geef mijn auto ook steeds de tijd om aan een gezapig tempo warm te worden alvorens wat extra gas te geven. 210.000km, nog steeds de eerste originele koppeling. Af en toe eens een lampje dat dient vervangen te worden, en het noodzakelijke jaarlijkse onderhoud. Verder alleen maar pluspunten voor mijn autootje.
  • Jef Verelst

    5 jaar geleden
    Als je een betrouwbare auto wil met ook nog veel garantie koop dan Japanner of koreaan.
  • Johan Billiet

    5 jaar geleden
    Tja...een vriend-bedrijfsleider reed -rustig- met vrij nieuwe Audi toen de turbo stuk ging tijdens de nacht en een einde maakte aan zijn verplaatsing naar huis...rijdt nu al jaren met Volvo, telkens XC 60..wil nooit meer Audi, kwaliteit/prijs verhouding klopt niet. Je ziet maar..elke wagen heeft wel eens een defect of gebrek...
  • William Inghels

    5 jaar geleden
    Ik rijd met een bescheiden dieseltje, een auto díe behoort tot de 10 milieuvriendelijkste auto's. Ik heb al die problemen niet.
  • Lins Wiame

    5 jaar geleden
    Anne Vervecken,denkt u nu echt dat Audi beter is? Ik had een Audi Q7. 3 jaar oud toen. Op de autostrade valt alles in eens uit. Software sjoemelen blijkt achteraf. Ze komen ook niet tussen. En dit voor een wagen van zoveel geld. Leve de tijd waar men nog kon sleutelen aan een wagen. Al dat electronisch gedoe....Misserie