VIDEO. Waarom kiest CD&V geen vrouw als opvolger voor Joke Schauvliege?

10 reacties

  • MYRTHE PASS

    5 jaar geleden
    Koen van Den Heuvel, iemand die reeds heel veel jaren burgemeester is in Puurs. Ik ken iemand, die blij zal zijn dat er een nieuwe wind komt in de burgemeestertitel van Puurs-Sint-Amands.
  • Jef Nagels

    5 jaar geleden
    Ook positieve discriminatie blijft discriminatie. Dus is het belangrijk dat iemand verkozen/aangesteld wordt om haar of zijn kwaliteiten, niet om het geslacht. Aangezien de meeste partijen in meerderheid mannelijke leden hebben, lijkt het me niet onlogisch dat dat geslacht meer plaatsen inneemt. Zo zijn er ook meer mannelijke dokwerkers dan vrouwelijke en zit het aantal mannen duidelijk in de minderheid als het bijvoorbeeld over leerkrachten lager onderwijs gaat.
  • Jean Schrans

    5 jaar geleden
    Waarom geen landbouwer, waarom geen 55 plusser, waarom geen gehandicapte persoon, waarom geen tiener (ze denken toch dat ze alles weten), waarom geen allochtoon, waarom geen werkloze, waarom geen werkloze, enz.... ?????
  • Hans Oxida

    5 jaar geleden
    Die discriminatie ten voordele van de vrouw wordt zo stilaan belachelijk. De beste wordt het. Punt.
  • Bruno Draulans

    5 jaar geleden
    Ik denk dat Cd&v nu een man daar zet, om die jongerenmeute in bedwang te houden. Ik denk dat Van Den heuvel minder vatbaar is voor drukking dan we tot nu toe gezien hebben bij anderen. Hij was fractieleider, dus wel gewent om bepaalde zaken uit te leggen en te sturen.We zullen zien naar wie die jongeren nu hun pijlen gaan richten.