Slachtoffer Davine A.
Volledig scherm
Slachtoffer Davine A. © Stephanie Romans

Belgische rugzaktoeriste ontvoerd en verkracht door Australische varkensboer: “Hij was de brave. Als ze niet lief gehoorzaamde, zou de rest er zich komen mee moeien”

GerechtIn Australië is het proces van start gegaan tegen de varkensboer die een rugzaktoeriste uit Heule (Kortrijk) ontvoerd en verkracht zou hebben. Davine A. probeerde in februari 2017 via zoekertjessite Gumtree werk te vinden op een boerderij. Gene Charles Bristow (54) zag de advertentie en wist haar zo naar hem toe te lokken. De nachtmerrie zou uiteindelijk twee dagen duren. De verdachte blijft echter beweren dat van dat verhaaltje niets klopt. “Er was zelfs geen seksueel contact.” DNA-sporen doen echter het tegendeel vermoeden.

8 reacties

  • gustaaf carpels

    5 jaar geleden
    DNA is onweerlegbaar zeker op of in de intieme plaatsen
  • Carlo Verstappen

    5 jaar geleden
    Als vrouw alleen reizen moet je niet doen, het is heel spijtig maar er lopen op de wereld zoveel gekken rond dat het risico te groot is. En het staat niet op hun gezicht te lezen.
  • Erwin Van Roy

    5 jaar geleden
    Je kan een oordeel vellen maar uiteindelijk kan je alleen maar afwachten tot het onderzoek en de rechter een oordeel velt. Wat wij zeggen is gissen. Je moet beide versies horen. Wat me in het artikel opvalt is dat een politieagent haar opmerkt na een etentje in de McDonald. Met alle respect maar waarom is ze na haar vrijlating niet zelf en dadelijk naar de politie gegaan. Ik wacht op meer antwoorden voor ik iemand veroordeel.
  • Filip Catz

    5 jaar geleden
    Alleen reizen in onbekende afgelegen streken is riskant, en zeker als vrouw. Mensen zijn niet overal even beschaafd als hier. Beter minstens met 2 zulke avonturen ondernemen.
  • Andy Verachtert

    5 jaar geleden
    Alleen reizen blijkt meer risico in te houden, zeker als je de gebaande paden verlaat.