Tesla
Volledig scherm
© Tesla

Tesla verlaagt opnieuw prijzen Model 3

Met een nieuwe prijsverlaging hoopt Tesla de Model 3 nog beter te kunnen verkopen. Het Amerikaanse merk haalt nog eens 1.100 dollar (omgerekend 968 euro) van de prijs af, waarmee de goedkoopste variant van de Model 3 in de Verenigde Staten 42.900 dollar (37.740 euro) kost.

45 reacties

  • Enoch Powell

    5 jaar geleden
    Deze auto's zijn gewoon niet mooi. Punt.
  • Geert Tamsyn

    5 jaar geleden
    Hendrik Patyn, het aandeel Tesla is sedert zijn introductie met 1500% gestegen. Bekeken over het laatste jaar, staat het nu 30% hoger dan de laagste koers tijdens dat jaar. Het aandeel Tesla heeft de recente dip op technologiebeurs Nasdaq bovendien beter doorstaan dan pakweg Google of Apple. Meer en meer mensen zien inderdaad klaar, 't is daarmee dat de verkoop van EV in Europa in het laatste kwartaal van 2018 met 33% gestegen is (zie elders op hln.be).
  • dirk de smet

    5 jaar geleden
    in Europa gaan we dat niet voelen anders verliezen ze te veel overdreven btw,het moet geld kosten hier
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Oeps, een nul teveel,het systeem dat Mercedes gaat lanceren kost ca 6000€ meerprijs nieuwe wagen (niet 60000€)
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    @Wesley Christiaens,juist de filter komt er en een systeem dit jaar door Mercedes geplaatst in hun nieuwe wagens die de roet naar NUL herleid.Nadeel ,de wagen zal ca 60000€ meer kosten maar aangezien de Duitsers de E-wagen niet ziet zitten voor iedereen(Duitsland is zeer groot) en radius van E wagens te klein is zal de diesel in Duitsland blijven bestaan.AutoMotorSport testte al deze wagen en effectief, de uitlaten(2) met overspannen witte doeken bleven gewoon wit ter demonstratie.