Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Politie Waregem stuurt KVK-spits Teddy Chevalier proces-verbaal met foutjes toe

Belgisch voetbalKV Kortrijk-spits Teddy Chevalier heeft vanwege de lokale politie in Waregem een proces-verbaal aan het been voor de manier waarop hij zijn doelpunt vierde tijdens de gewonnen wedstrijd bij Zulte Waregem op 21 september 2018. De politie deed haar werk daarbij grondig, maar... niet altijd juist.

5 reacties

  • Modest Bonvivant

    5 jaar geleden
    Heeft iemand ooit al een foutloos PV gelezen? Ik krijg via een bevriend advocaat soms mooie verhalen te lezen. Een verslag van een vechtpartij wordt dan echt hilarisch . Zelf ook meegemaakt bij een aangifte van diefstal, niet een agent, maar een "inspecteur" meneer kan nog niet foutloos schrijven.
  • Bertrand Vandemeulebroucke

    5 jaar geleden
    Is het nodig van daar zo een uitleg bij te geven op een PV, een overtreding is een overtreding en de rest heeft er niets mee te maken !!
  • Fabrice Braccio

    5 jaar geleden
    Als ik dit lees vrees ik dat de opstellende agent partijdig is.Een PV moet enkel feiten weergeven ivm met de gebeurtenissen.En de betrokkenen mogen hun versie van de feiten laten noteren.Een agent moet echter enkel noteren en niks toevoegen.Of zie ik dat verkeerd?
  • Guido De saedelaere

    5 jaar geleden
    Hij is een aanwinst voor een meeloper in België en ook een irritante kerel
  • Kristof Van Impe

    5 jaar geleden
    dat is zeker en vast niet objectief blijven.