Elon Musk komt voorlopig niet naar Zeebrugge.
Volledig scherm
Elon Musk komt voorlopig niet naar Zeebrugge. © AP

Tesla-topman Elon Musk komt morgen dan toch naar Zeebrugge

Tesla-topman Elon Musk komt morgen dan toch naar de haven van Zeebrugge. Vandaag was er een hele dag onduidelijkheid of de Tesla-topman de eerste lading Tesla’s zou komen inspecteren bij behandelaar ICO. 

10 reacties

  • Geert Tamsyn

    5 jaar geleden
    Hendrik Patyn, Tesla ontslaat personeel dat kan vervangen worden door robotten, gebeurt ook bij andere constructeurs. En zo kan de prijs wat naar beneden.
  • Hendrik Patyn

    5 jaar geleden
    Mr Vandaele, waarom nooit een Honda Legend geprobeerd, een v6 met 300pk awd. Haalt gemakkelijk 400000km met enkel onderhoud. En op lpg is hij veel goedkoper per km dan uw Tesla. En een Honda Legend kost maar 70000€. Met het prijsverschil met uw Tesla kunt ge al veel tanken.
  • Hendrik Patyn

    5 jaar geleden
    Cijfers autotijd, verkocht Teslas in januari 2019, België 33, Nederland 63, Noorwegen 189.... Tesla moet winstgevend worden door groei, waarom dan personeel ontslaan, wat met de vrije val van de bestellingen wereldwijd?
  • Hendrik Patyn

    5 jaar geleden
    Mr Tamsyn, in Nederland zijn in januari 63 teslas verkocht, zie autogids, en in de andere Europese landen zijn de verkoopcijfers van dezelfde orde.
  • Eric Vandaele

    5 jaar geleden
    Meer dan blij met de eindelijke levering van de auto van de toekomst. Reeds 4 jaar Tesla rijder tot 100% voldoening. Kon ik van mijn vorige Mercedessen, Porsche en Audi’s nooit zeggen. Ondertussen 4mio km met diverse bovengenoemde merken gereden. Mijn 180.000 Tesla km waren puur genieten...