Koba M. (links) was de eerste verdachte die maandag werd opgepakt. Tweede verdachte Giorgi K. (rechts) is ook van Georgische afkomst.
Volledig scherm
Koba M. (links) was de eerste verdachte die maandag werd opgepakt. Tweede verdachte Giorgi K. (rechts) is ook van Georgische afkomst. © RV

Derde verdachte opgepakt voor Antwerpse bankkraak, tweede verdachte ook aangehouden

Twee collega’s van een transportbedrijf uit Wommelgem zitten allebei in de gevangenis als verdachten voor de bankkraak op het BNP Paribas Fortis-filiaal op de Belgiëlei in Antwerpen. Het gaat om Giorgi K. (28) en zijn vriend Koba M. (27). Zij zijn allebei aangehouden. Vanmorgen is nog een derde verdachte opgepakt, meldt het Antwerps parket vanavond. Hij komt pas morgen voor de onderzoeksrechter. 

27 reacties

  • Jan Van Rompaey

    5 jaar geleden
    Laat criminelen hun gezicht zien. Weg met die vorm van privacy.
  • Peter Rousseeuw

    5 jaar geleden
    Als dat werkelijk zo is, dan zijn het geen slimme, want binnen de twee uur zit je op de vlieger ! Ferm gedaan toch. Geen slachtoffers gelijk sommige maken voor amper 10€.
  • eric loyens

    5 jaar geleden
    Toch knap zo een roof en wat met de kluisjes ik denk dat daar de grootste criminelen zitten zwart geld diamanten ,goud maar die zwijgen als een graf haha als men tijdens het proces gaat vragen wat is de buit dan roepen die allemaal niks want hun kluisje was zogezegt leeg
  • Francois Van Mol

    5 jaar geleden
    We zijn 1 week verder ,en 3 man opgepakt. Geen camerabeelden . Rellen Brussel ,camerabeelden en alles in de hens gezet. 0 aanhoudingen ,begrijpen wie begrijpen kan.
  • Leon Mertens

    5 jaar geleden
    Het kan allemaal en misschien is het wel opgezet spel ,daar zit veel meer achter !,,