Raymond Soden (67).
Volledig scherm
Raymond Soden (67). © AP, Kansas Department of Corrections

Ophef in de VS: rechter geeft lage straf aan pedofiel in misbruikzaak, omdat betrokken meisjes zelf ook “agressor” zijn

In de Verenigde Staten is ophef ontstaan over de opmerkelijke uitspraken van een rechter in een misbruikzaak. De bewuste rechter uit Kansas noemde de betrokken tienermeisjes zelf “agressors” en gaf de 67-jarige beklaagde een milde straf. De explosieve uitspraken van de rechter dateren van december, maar werden deze week gelost door lokale media.

6 reacties

  • Leo Dupon

    5 jaar geleden
    @Renee Gaillard. Dat die perverte vent vraagt aan meisjes van 13 en 14 jaar hun topje uit te doen en andere sexuele handelingen vraagt aan deze "gamminekes" bewijst duidelijk dat hij een pedofiel is. Dus neem deze viespeuk niet in verdediging.
  • bjorn eeckhout

    5 jaar geleden
    Zegt genoeg over die rechter. Ons kent ons zeggen ze wel, in dit geval ons beschermd ons..
  • Renee Gaillard

    5 jaar geleden
    Die rechter heeft groot gelijk. Die gaminnekes wisten wat ze aan het doen waren en waar ze zich mochten aan verwachten. En toch nog klacht neerleggen wegens misbruik. In zulke omstandigheden wordt een pedofiel vrij gelaten.
  • Jos Plessers

    5 jaar geleden
    Onthef die rechter van functie!Die vent is zijn functie onwaardig.Kinderen moeten beschermd worden tegen pedo's.Niet andersom.Dus,niet alleen België heeft te kampen met rechters die hun beroep niet waard zijn
  • Jean De Grande

    5 jaar geleden
    13 en 14 jaar en kinderen die niet weten wat ze doen??????????? Die aanklager weet echt niet waar ze het over heeft.