rv
Volledig scherm
© rv

De Lijn onderzoekt klacht over biddende buschauffeur

De Lijn onderzoekt een klacht over een chauffeur die tijdens de rit stopte om te bidden achterin zijn bus. De bestuurder van lijn 30 (Waterpoort - Berchem Station - Sint-Jansplein) zou zich dinsdag om 14 uur een kwartier langs de kant van de weg geparkeerd hebben om zijn gebed te doen.  “Hij deed zijn jas uit, ging achteraan in de bus, legde zijn jas op de grond en begon te bidden”, aldus de klager. “Het duurde wel 15 minuten.”

28 reacties

  • Peter Janssen

    5 jaar geleden
    Moeten we nu écht voor deze vrome hypocrieten hun prive geloofsbelijdenis slikken tijdens openbare dienstverlening waarvoor wij betalen? Ontslag is de enige optie om hen duidelijk te maken wat een job ten dienste van het volk betekent én dat godsdienstbeleving PRIVE moet zijn én blijven, dat is overigens de grondwet!
  • Can Cannan

    5 jaar geleden
    Allee! "Direct naar het land van oorsprong sturen" luid het bij sommigen. Heb respect. Beter even bezinnen en tot rust komen zoals deze man zou ik zeggen. We hebben dat allen meer dan nodig. Iedereen is te gehaast.
  • Raoul Rouma

    5 jaar geleden
    Dadelijk ontslaan en er weer geen eieren onder leggen, in gesprek gaan!!! In Limburg staken voor de werkdruk en geen tijd om naar het toilet te gaan en te eten(begrip daarvoor). Dit kan enkel in Belgie. Te zot voor woorden.
  • Julien Cuypers

    5 jaar geleden
    Hoe is het mogelijk dit land is toch echt hopeloos aan het worden. Zoiets zie je alleen maar hier. Zo zie toch een enorm verschil tussen Belgie en onze buurlanden. Daar passen vreemdelingen zich een pak beter aan, daar spreken ze bijna allemaal de taal, gewoon omdat er veel meer leiding en verplichtingen zijn, geen gepamper.
  • Gerd Van nieuwenhove

    5 jaar geleden
    Als je gelovig bent ben je dat de ganse dag ! Op de bus , aan het loket, op school enz... Wat mediteren kan niet slecht zijn veel psychologen verdienen er er een lekker centje mee ?