Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Brussels Airport verwacht woensdag totale chaos door staking: “Boek je vlucht om”

Brussels Airlines schrapt komende woensdag, de dag van de nationale staking, twee derde van haar geplande vluchten. Dat heeft gevolgen voor meer dan 11.000 passagiers, zo meldt de luchtvaartmaatschappij. Zij krijgen een alternatief aangeboden, of kunnen een terugbetaling vragen. Toch verwacht Brussels Airport zware problemen. “Probeer je vlucht om te boeken”, klinkt het in een persbericht.

39 reacties

  • Leo Mariën

    5 jaar geleden
    Je kan het niet berekenen maar wat hebben de stakingen ons deze legislatuur reeds gekost? Ik begrijp ook niet waarom de vakbonden staken voor meer inkomsten voor de staat? De helft van de bruto opslag is al weg voor je hem krijgt, het overschot wordt doorgerekend in hogere verkoopsprijzen. Meer netto, minder bruto, daar gaat het om maar probeer dat maar eens aan hun verstand aan te brengen
  • Fons Casteels

    5 jaar geleden
    Binnen enkele weken of maanden komt er slecht nieuws van één van de twee handling agenten van Zaventem (die beide verlies maken). Dan gaan de Belgische vakbonden verontwaardigd doen, en zeggen dat ze niet begrijpen hoe dat mogelijk is.
  • johan debue

    5 jaar geleden
    Oei en ik die dacht dat door het protest van de jeugd er minder passagiers zouden zijn niet dus.
  • mich lee

    5 jaar geleden
    THIERRY DE KERF, ik heb meer voordelen dan ik bekomen heb via de vakbonden. Heb ook jarenlang minder verdient door de vakbonden. Mijn werkgever wilde me meer betalen zonder mijn categorie aan te passen, maar door de barema's mocht dat niet van die rot bonden. End at ik meer verdien is mss ook omdat mijn werkuur geen 38 of 40 uur telt. Officieel zijn het er 40, in de praktijk meer. EN daar wil een WG wel voor betalen.
  • mich lee

    5 jaar geleden
    Jean-Pierre Van Wetswinkel, niet echt. Ik heb bij elke herstructurering die er was NIET gestaakt. EN dat was dus wel degelijk in mijne winkel. En uiteindelijk ergens anders gaan werken. Staken maakt alles gewoon erger en moeilijker. Het gaat over 0.8% loonsverghoging BOVENOP de index ha. Dus extra.