Allen gooide vroegtijdig de handdoek.
Volledig scherm
Allen gooide vroegtijdig de handdoek. © World Snooker

Snookerspeler die eerder dit jaar verloor van Brecel op Masters maakt zich niet populair met vreemde opgave: “Schande voor de sport”

Snooker‘t Zijn niet de leukste weken voor Mark Allen. De 32-jarige Noord-Ier verloor midden januari al ietwat verrassend tegen Luca Brecel in de eerste ronde van de Masters en ook vandaag liep het voor geen meter tijdens de World Grand Prix in Cheltenham. Tijdens zijn wedstrijd tegen Ali Carter gaf Allen er bij een 1-3-stand gefrustreerd de brui aan.

6 reacties

  • philippe vander haeghen

    5 jaar geleden
    Tja, in de koers kan je opgeven en in het voetbal vervanging vragen. Als het niet gaat en Carter is zeker niet de leukste tegenstander, dan "geef je ook op".
  • Dimitri Mostrey

    5 jaar geleden
    Ronnie O'Sullivan heeft dat ook ooit gedaan in een match tegen Stephen Hendry. Hij heeft zich later verontschuldigd in een BBC interview en gaf psychische problemen aan als de oorzaak. Ronnie heeft effectief één jaar professioneel snooker overgeslagen om zichzelf weer op de rails te zetten. Het was een goede keuze bleek later. Mark Allen zou beter hetzelfde doen.
  • marc van de poel

    5 jaar geleden
    @Jarne. Dit geval heeft niets met Carter te maken. Die is misschien niet de populairste uit het Cirquiet, maar is doorgaans, net zoal s alle anderen, trouwens, toch sportief. Allen blijft een buitenbeentje. Maar deze actie is bij mijn weten een primeur.
  • jurgen bastiaens

    5 jaar geleden
    In voetbal maar men zich vallen of men eist de bal op na hem zelf buiten te zetten of ment veinst een blessure en daar is da normaal.
  • DIRK RASSCHAERT

    5 jaar geleden
    Die jongen heeft momenteel misschien een psychisch probleem of zijn er andere problemen? Een mens is geen machine nietwaar.Iedere topsporter heeft zo eens een moment! Niemand is perfect. Dus, handje op het hoofdje en eerst eens kijken wie er onder staat!