MARIE THEUNS
Volledig scherm
© MARIE THEUNS

Comité P onderzoekt oorzaken van niet-gewettigd politiegeweld

Het Comité P. heeft een rapport gepubliceerd over politiegeweld. Uit het document blijkt onder meer dat een kwart van de daders al werd aangegeven voor feiten van huiselijk geweld, meldt RTBF vandaag.

6 reacties

  • GERARD DE PELECIJN

    5 jaar geleden
    A maai de politie, ze worden door anderen achtervolgd!
  • Frank Vekemans

    5 jaar geleden
    Er staat in het artikel dat het over 14 verschillende politiezones gaat, waarom word dan met de bijgevoegde foto de politie van Antwerpen, door de krant geviseerd?
  • Jan Verstrepen

    5 jaar geleden
    Ze gaan dus de politie in de bak schoppen en moordenaars, verkrachters, dieven en menssmokkelaars vrij laten en een premie geven. Hebben die echt niets beters te doen.
  • Robby van Ballaert

    5 jaar geleden
    ze zouden beter hun wapenstok is een keertje meer gebruiken, een goed pak slaag op zen tijd kan nooit kwaad, zeker als het terecht is in deze straffeloze wereld.
  • Theo Collewaert

    5 jaar geleden
    Hebben ze daar eindelijk niets anders te doen. Misschien zich eens bezig houden met ernstig politiewerk. Deze zgn onderzoekers hebben meestal nog nooit een meter op straat gelopen en zonder og weinig ondervinding oordelen zij over de praktijk. Huiselijk geweld is natuurlijk totaal verwerpelijk maar 100% volmaakte mensen bestaan niet, ook niet bij de politie.