Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Coucke heeft geen spijt van overname, maar: “Als je bij Anderlecht in je neus peutert, is dat nationaal nieuws”

Belgisch voetbal“Deze club komt terug.” ’t Zijn de woorden van Marc Coucke (54) -binnenkort één jaar voorzitter van Anderlecht- vandaag in ‘De Afspraak’. De ondernemer komt naar eigen zeggen wel meer struikelblokken tegen dan verwacht.

10 reacties

  • Bjorn Vermeerch

    5 jaar geleden
    Wil hem nog wat tijd geven maar we gaan geen 11 jaar of 25 jaar wachten op een nieuwe landstitel zoals in brugge of luik Marc. Er moet een kapitaalsinjectie komen (financieel en voetbalknowhow) Blijf ook en vooral de kaart van de jeugd trekken. Ook extra sportief moet er nog heelwat gebeuren. Iemand als Wouter Vandenhaute zou een meerwaarde zijn voor de club. ps: Stop met tweeten en het oude regime af te breken. Dit helpt ons niet vooruit.
  • Werner Reynen

    5 jaar geleden
    Geef hem maar tijd. Hij weet wat hij doet. Dit is de beste manier. Volledig afbreken,alle lijken uit de kast wegwerken en dan terug opbouwen. Het zal wel gaan renderen.
  • Geert Van Meenen

    5 jaar geleden
    Had Wouter Vandenhaute Anderlecht overgenomen, dan waren zover niet gezakt. Coucke heeft mij diep ontgoocheld. Ondoordachte beslissingen. Een golf van ontslagen. Een gebrek van visie. Hij heeft dit onderschat. Ik volg Anderlecht al 60 jaar. Wat er dit jaar gebeurd is moeilijk te verteren.
  • Rik Cappelle

    5 jaar geleden
    Ondertussen draagt hij toch een prachtige sjaal. Die mooie kleuren staan hem toch veel beter dan dat fletse en rouwachtige paars.
  • LUC HUON

    5 jaar geleden
    Een te waarderen reactie van Coucke, maar waarom is hij , als ervaren ondernemer, ervan uitgegaan dat alles rot was en moest afgebroken worden. Het bedrijf "R.S.C.A." werd misschien niet optimaal gerund maar een volledige rebuild was ook niet nodig.