rv
Volledig scherm
© rv

Koen Wauters over zijn ‘vergeten winnaars’ uit ‘The Voice’: “Ach, bakken talent maar niet uit het juiste hout gesneden”

ShowbizzVrijdag schiet alweer het zesde seizoen van ‘The Voice van Vlaanderen’ uit de startblokken. Voor Koen Wauters (51), de ancien onder de coaches, is de talentenjacht inmiddels vaste prik. Routine loert dus om de hoek. Kan hij nog altijd even onbevangen luisteren naar de zoveelste kandidaat die overtuigd is van z’n vocale kunsten? Of is de gewenning erin geslopen? In Dag Allemaal vertelt hij over het nieuwe seizoen. 

29 reacties

  • Raoul van Hauwaert

    5 jaar geleden
    Jawadde, alle jaloerse mensen zijn hier effe aandacht aan het zoeken omdat ze geen talent hebben maar dan liever mensen die wel iets bereikt hebben afbteken, hoe zielig kan je zijn.
  • Bram Stevens

    5 jaar geleden
    Het niveau in amerika en verenigd koninkrijk ligt pakken hoger. Hier is maar gewoontjes en puur voor de show. Koen wauters is echt oud geworden. Maar ja zijn kinderen zijn al aan het overnemen puur gewoon omdat hij nen vetbetaalde bv is. Terwijl er andere kinderen beter gekwalificeerd zijn.
  • Jef Lois

    5 jaar geleden
    Wauters en het kind Tessoro is die dan wel uit het juiste hout gesneden ? Zij die niks bewezen heeft en die jij de hand boven het hoofd houd die moet haar mening geven over anderen die wel kunnen zingen in een jury. Om te lachen man.
  • Christine Geukens

    5 jaar geleden
    Hoe fout kan een nep kapsel zijn en dan kritiek geven oo anderen!
  • Carlo Verstappen

    5 jaar geleden
    Of Koen Wauters kan zingen? misschien wel wat zoals er veel zijn maar ben geen fan. Maar zich scheren dat moet toch nog lukken.
  1. ‘Nonkels’-acteurs Blaise en Assa zijn ook een koppel in het echte leven: “Het was geen liefde op het eerste zicht”
    PREMIUM
    TV
    7

    ‘Non­kels’-ac­teurs Blaise en Assa zijn ook een koppel in het echte leven: “Het was geen liefde op het eerste zicht”

    De knetterende chemie die u op het scherm ziet tussen ‘Nonkels’-acteurs Blaise Afonso (30) en Assa Sylla (27) is er ook in het dagelijkse leven. Vier jaar geleden leerden de twee elkaar kennen op een filmset en intussen zijn de tortelduiven getrouwd en de ouders van een pasgeboren baby. In dit interview vertellen Blaise en Assa hoe het is om als koppel samen te werken en staan ze stil bij het racisme dat ‘Nonkels’ tackelt. “In Italië werd ik tegengehouden op de luchthaven. ‘Je moet betalen of je mag het land niet binnen', kreeg ik te horen.”
  2. 19 jaar later: Katerine uit ‘Star academy’ waagt zich aan ‘Sing again’. “Ik liet mijn platencontract ontbinden. Mensen verklaarden me gek”
    PREMIUM
    TV

    19 jaar later: Katerine uit ‘Star academy’ waagt zich aan ‘Sing again’. “Ik liet mijn platencon­tract ontbinden. Mensen verklaar­den me gek”

    Dankzij haar overwinning in ‘Star academy’ straalde Katerine Avgoustakis (40) aan het showbizzfirmament, tot ze van de ene op de andere dag besliste om de spotlights vaarwel te zeggen. “Mensen verklaarden me gek, maar ik had er geen zin meer in”, vertelt ze. Vandaag voelt Katerine zich opnieuw klaar om te zingen in ‘Sing again’, nadat ze het afgelopen jaar door een diep dal ging. “Ik kampte met paniekaanvallen, kon geen gesprekken meer volgen... Het was héél pittig.”