Koning Albert II wil geen DNA afstaan in de zaak rond zijn vermeende dochter Delphine Boël. Haar advocaten eisen nu een dwangsom.
Volledig scherm
Koning Albert II wil geen DNA afstaan in de zaak rond zijn vermeende dochter Delphine Boël. Haar advocaten eisen nu een dwangsom. © EPA

Delphine Boël eist 5.000 euro per dag dat Koning Albert II weigert DNA-staal af te staan

BinnenlandMoet Koning Albert II een DNA-staal afstaan of heeft zijn cassatieberoep deze verplichting tijdelijk ‘on hold’ gezet? Op 14 februari moet de rechter zich daarover uitspreken. De advocaten van Delphine Boël eisen alvast 5.000 euro schadevergoeding per dag dat Albert weigert DNA af te staan. Dat schrijft Le Soir.

105 reacties

  • sylvia nuyts

    5 jaar geleden
    Bij koning Albert draait alles om geld. Waarom zou ze dat niet als drukkingsmiddel mogen gebruiken. Groot gelijk heeft ze en ik hoop dat ze het wint
  • Christine Debondt

    5 jaar geleden
    Akkoord ze mag de waarheid weten maar als hij geen koning was... was ze zo in de strijd gegaan? Na zoveel jaren en nu eist ze ook geld! Geld geld geld dat telt uiteindelijk alleen! En van wie is dat geld? Als Albert een gewone burger was had ze zoveel troelala niet gemaakt en zich bij neerleggen dat hij met haar niets te maken wilt hebben... Echt dit wordt belachelijk en zo veel aandacht aangeven alleen omdat hij koning was/is...!!!
  • Eddy Claes

    5 jaar geleden
    Delphine verliest nu wel alle geloofwaardigheid OK Albert is haar vader en dan ? Verwacht ze soms dat Paola haar uitnodigt om samen op vakantie te gaan ? Albert heeft zijn erfenis al lang geregeld (net zoals Boudewijn) alles gaat naar Paola ! En Delphine gaat achter het net vissen ! Terecht ook
  • jan gerets

    5 jaar geleden
    Raar volk die " royals " ... Albert wil zijn DNA niet geven ... en Delphine beweert dat ze Albert zijn DNA al heel haar leven heeft .... So, what's the problem ?
  • Billy Bob

    5 jaar geleden
    Ik dacht dat het haar nooit om het geld te doen was, nu een mogelijke erfenis er zit aan te komen moet het wel allemaal op papier. Ze is er anders het beste van af gekomen van alle koningskinderen. Nooit opgesloten geweest in het prep-leven vol verplichtingen en beperkingen die andere koningskinderen moeten ondergaan. Haar vrijheid gehad en wanneer het haar uitkwam de publiciteit opzoeken voor haar tentoonstellingen te promoten. En nu nog eens goed cashen ook.