.
Volledig scherm
. © Belga

Na de ophef over Bpost: dit kost het bij jouw bank om geld af te halen

Bpost trok vanavond, na een hele dag van commotie, de beslissing toch in om klanten te laten betalen om aan de eigen automaten geld af te halen. Andere banken rekenen wel vaak extra kosten aan als je bij de concurrentie geld gaat afhalen. Wij gingen na hoeveel jij extra moet betalen als je bij een andere bank geld afhaalt.

26 reacties

  • Walter De Vuyst

    5 jaar geleden
    Ik vind het ronduit beschamend dat een centrumstad van pakweg 60.000 inwoners maar over één aftands postkantoor beschikt , bemand door 2 personeelsleden die op een doorsnee dag niet weten waar eerst gesprongen . Behulpzame mensen , dat wel . Dit in tegenstelling met mijn luxueuse KBC bank die je op alle manieren kaarten en riskante beleggingen wil aansmeren die je alleen armer maken .
  • Johan Launders

    5 jaar geleden
    Argenta, Mady, is nu niet "de" bank. Als ik in Wenduine woon, en ik kom in Knesselare iets vragen aan Argenta, dan verwijzen ze me naar het kantoor in Wenduine... dat zijn zelfstandige bankiers die maar iets doen voor eigen klanten. Bankservice=0 als je niet bij je eigen Argenta kantoor gaat
  • Mady Vermeulen

    5 jaar geleden
    De cijfers liegen niet. Bij Argenta is niet alleen geld afhalen gratis. Ook de verrichtingen en bankkaarten zijn gratis. De rente op de spaarboekjes is wel van de laagste, zoals veruit de meeste banken. Argenta heeft ook nooit beroep gedaan op staatssteun, zoals de "grote" banken. De waarheid heeft haar rechten.
  • Jeroom De Wilde

    5 jaar geleden
    Joske Keyre, die 15 cent is een verplichte verzekering opgelegd door het ministerie en is bij andere banken ook te betalen, Er zijn er zelfs bij die ook daar winsten op nemen
  • Marco Debart

    5 jaar geleden
    Bij mijn bank is het 0.0