Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Vijf beste vriendinnen van Meghan Markle verbreken samen stilzwijgen: “Tijd voor de waarheid”

RoyaltyVijf van de beste vriendinnen van de Britse hertogin Meghan Markle (37) hebben voor het eerst een boekje opengedaan over hun geliefde vriendin. Zo zeggen ze dat alle negatieve berichten over Meghan gelogen zijn en dat de oorsprong van alle kritiek niet bij haar te vinden is. Hoewel het interview een spontane actie lijkt voor te stellen, zou het echter onmogelijk zijn dat de vrouw van prins Harry niet op de hoogte was. Het zou dan ook een uitgelezen kans zijn om haar imago grondig op te poetsen.

19 reacties

  • Elle Devee

    5 jaar geleden
    Ik geloof eerder het personeel dat na jaren trouwe dienst hun ontslag geeft omdat ze niet meer voor die diva willen werken.
  • Guiseppe Bervoets

    5 jaar geleden
    Bedankt voor dit prachtige verhaal. Dankzij hln voel ik me dagelijks een beetje Engels. Bedankt hoor!
  • Elisa deJong

    5 jaar geleden
    Veel personeel dat er zeer lang al was, vertrekt... Dat zegt wel iets toch? Maar het ergste is, zij is niet de vrouw v Harry, zij was al getrouwd.., en daarom mocht destijds Caroline van Monaco niet op nieuw trouwen na haar scheiding.. God haat de echtscheiding.. Dit is geen roddel, maar een feit. Arme Meghan..
  • Liesbeth Stalmans

    5 jaar geleden
    Dat iedereen eens in eigen boezem kijkt in plaats van zich voor andere mensen uit te spreken en zich te moeien!!! Werk genoeg!!! Iedereen heeft goede en slechte eigenschappen!!!
  • Enigste Belg ?

    5 jaar geleden
    Laat deze mensen toch met rust en gelukkig zijn. Roddels zijn alleen gebaseerd op leugens en jaloezie. Zij die roddelen zijn de narcisten.