© Instagram Franco Noriega

Halfnaakte chef verovert het internet niet alleen met zijn kookkunsten

In een ver verleden was het Jamie Oliver die de titel 'naked chef' droeg, maar hij is ondertussen van zijn troon gestoten door een kok die echt halfnaakt in de keuken staat. Maak kennis met Franco Noriega, een Peruviaans model dat zich omschoolde tot kok en nu de wereld verovert. Zij het eerder met zijn sixpack dan met zijn gerechtjes.

flb

In 2007 ruilde Franco Noriega zijn vaderland Peru voor het grote New York. Zoals zovelen wou hij het er maken als acteur, maar ging uiteindelijk aan de slag als model toen hij door de bekende fotograaf Mario Testino werd gespot. En of dat een succes werd. Hij werkte onder andere samen met grote namen zoals Hugo Boss, Dolce & Gabbana en Calvin Klein. De nu 27-jarige latino kreeg in 2014 echter de smaak van het koken te pakken en combineert sindsdien die passie met zijn modellenwerk.

Met zijn restaurant Baby Brasa in New York promoot hij tegenwoordig gezond eten en de Peruviaanse keuken. Wat hij op de menukaart brengt, wordt door recensenten meer dan gewaardeerd, maar zijn restaurantje met amper twaalf zitplaatsen zit altijd goed vol vanwege een geheel andere reden. Franco promoot zichzelf namelijk nogal graag en doet dat met filmpjes en foto's op Instagram van zijn ontblote, indrukwekkende torso. Zo staat hij bijvoorbeeld vaak in zijn onderbroek te koken. Het is eens wat anders dan Jamie Oliver of Nigella Lawson die een spatel staat af te likken.

 

THIS IS WHAT I EAT!!! NEW VÍDEOS -> LINK IN BIO ?????? ??@jcmont28

Een video die is geplaatst door Franco Noriega (@franconorhal) op

 

SUMMER LIVING #MICASA #NYC ?? @sandra.arenas

Een foto die is geplaatst door Franco Noriega (@franconorhal) op

 

#MODEL #CHEF #STRIPPER ?? @sandra.arenas

Een foto die is geplaatst door Franco Noriega (@franconorhal) op

 

??@BUZZFEED TODAY ?? WHAT SHOULD I FEED YOU? LINK IN BIO @BABYBRASA ?? @TAYLORMILLERPHOTO

Een foto die is geplaatst door Franco Noriega (@franconorhal) op

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer