Jan Verheyen.
Volledig scherm
Jan Verheyen. © RV

Jan Verheyen reageert op het slechte resultaat van ‘De Collega’s 2.0': “We komen zelfs niet uit de kosten”

FilmDe bioscoopdagen van ‘De Collega’s 2.0' lopen op hun eind. De film van Jan Verheyen (55) zal afsluiten met een bezoekersaantal van ongeveer 140.000 bezoekers. Een fikse tegenvaller voor de regisseur: “Dat is veel te weinig om uit de kosten te komen”, klinkt het. “Dit had niemand van ons zien aankomen. Ik ben er echt niet goed van.”

139 reacties

  • princen yvon

    5 jaar geleden
    Ik heb in de bioscoop de trailer gezien en ben niet gaan kijken. Ik kon zelf niet glimlachen met de trailer. Mijn conclusie was: als ze niets grappiger kunnen laten zien in de trailer trekt de film op niets en dat blijkt de realiteit te zijn.
  • Catherine Thomas

    5 jaar geleden
    de originele serie trok al op niks, niet slim zo een ouwe brol terug heruit te brengen al is het in een modernere versie.. wie wil daar nu geld aan geven..
  • Michel De Vreese

    5 jaar geleden
    Na een dag in regen en wind en koude, als ik het niet meer zie zitten. Na een dag oude mensen hun kont af te kuisen, als een bejaardenverzorgster efkes een dipje krijgt, hebben we altijd nog de troost dat het nog veel erger kon zijn : Gelukkig moeten we geen films maken. Want weet je, cinema, DAT is pas een hard vak.
  • Tina Colpaert

    5 jaar geleden
    Ik ben gaan kijken en had het veel grappiger verwacht de beste stukjes hadden ze al laten zien!
  • Els Schelfhout

    5 jaar geleden
    Serieus? De collega's 2.0. Ik weet niet wie dat bedacht heeft. De jaren 80 zijn voorbij.