© GMAX

Verdwijning Didier (25) uit Schilde in ‘Faroek’

In zijn opsporingsprogramma op VTM buigt Faroek Özgünes zich dinsdag over de verdwijningszaak van Didier Bartholomeus. De 25-jarige jongeman uit Schilde werd op 28 september aangetroffen in ‘t Dokske in Merksem, nadat hij was verdwenen in de nacht van zijn verjaardagsfeestje.

inke

De Schildenaar verdween zondagochtend 25 september rond 5u na zijn eigen verjaardagsfeest in discotheek The Villa aan de Limbastraat op het Eilandje in Antwerpen. Enkele dagen later werd Didier dood teruggevonden in het water van ’t Dokske in Merksem. De autopsie heeft geen elementen naar boven gebracht die wijzen op kwaad opzet.

De moeder en de beste vriendin van Didier doen in ‘Faroek’ een ultieme oproep om te weten te komen wat er die nacht met hem is gebeurd. Er worden in het programma onder andere bewakingsbeelden getoond van de plek waar Didier voor het laatst gezien is.

Politie en parket vragen aan mensen die tips hebben of die daar de ochtend van Didiers verdwijning voorbijkwamen, om zich te melden via het gratis nummer 0800 30 300 of opsporingen@police.belgium.eu.

http://vtm.be/faroek/neem-contact-op-met-faroek

Faroek, dinsdag om 22.40u, op VTM.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER