Onderdelen van een SSC-8/9M729-kruisraketsysteem
Volledig scherm
Onderdelen van een SSC-8/9M729-kruisraketsysteem © REUTERS

“Rusland in bezit van meer kruisraketten dan tot nu toe gedacht”

Rusland heeft meer SSC-8 kruisraketten met een gemiddeld bereik dan aanvankelijk gedacht. Dat schrijft Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAZ) zondag.

5 reacties

  • Johan Launders

    5 jaar geleden
    wie gelooft al die zever. Precies of de Russen zullen komen vertellen wat ze bezitten aan wapens. Trump heeft daarin gelijk. Rusland kan ons zó plat leggen. Poetin is geen onnozelaar; zijn ogen zeggen al genoeg.
  • Ibn Marouf

    5 jaar geleden
    Wie heeft ooit zo'n verdrag weten gerespecteerd worden? Sic vis pacem, para bellum! Daar is maar één, maar dan ook maar één garantie op vrede: een zeer sterke defensie hebben! En al de rest is larie en apekool. En terwijl wij hier janken over Rusland en de VS is China, in alle stilte, een modern hypergroot leger aan het opbouwen!
  • Filiep Lapeire

    5 jaar geleden
    Rusland heeft zekerlijk veel meer wapens dan gekend, de VS idem, China idem,... Gelukkig zijn er kernwapens genoeg aan beide zijden, dit houd de vrede in stand. Kernwapens kunnen toch niet gebruikt worden want indien deze zouden gebruikt worden plegen de ruzie makende leiders regelrechte zelfmoord. Enkel het feit dat ze er zelf aangaan voorkomt dat er oorlog komt.
  • Roel Mick

    5 jaar geleden
    Kijken we ook maar eens naar Amerika. Die hebben ook meer dan ze zeggen en doen veel in het geheim. Ze hebben ook gans het Westen onder controle en spioneren ons.
  • Gino De Neef

    5 jaar geleden
    Dus toch een schending van het verdrag. Trump heeft dus opnieuw gelijk!