AP
Volledig scherm
© AP

Vader van Meghan Markle publiceert emotionele brief die ze na haar huwelijk schreef: “Je brak mijn hart in duizend stukjes, papa”

RoyaltyDat de relatie tussen Meghan Markle en haar vaders familie sterk verzuurd is, hoeven we u niet meer te vertellen. Sinds Thomas Markle net voor het huwelijk van zijn dochter met prins Harry foto’s verkocht aan de pers - voor een mooie som geld -, is het contact tussen de twee verbroken. Tenminste, dat dachten we, want nu blijkt dat Meghan haar vader in augustus - een paar maanden na haar huwelijk - een emotionele brief schreef. Ze smeekte hem daarin om haar leven niet meer te verkopen aan de pers. Een oproep die in dovemansoren viel, want Thomas liet de brief vandaag publiceren door de Daily Mail.

4 reacties

  • Lucynda van der Does

    5 jaar geleden
    Fake het dan?? Voor een foto??? Meghan, meisje kop op en vooral door blijven lopen ver weg van deze man. Hij houdt alleen van zichzelf. En jij hebt hem niet nodig.
  • Peggy Vandevelde

    5 jaar geleden
    Dit is uiterst walgelijk. Een emotionele brief van uw eigen dochter zo open te leggen voor heel de wereld. En dat de journalistiek hiervoor betaalt, is nog erger. Nb : ik heb zelfs het heel artikel niet willen lezen ! De hoofdtitel en eerste 2 zinnen waren voldoende.
  • Bruno Melotte

    5 jaar geleden
    Wat een prachtig gezegde: een leugen blijft NIET eeuwig leven!!!
  • Cedric della Faille

    5 jaar geleden
    dit is eerste klas manipulatie van megan. geloof me. wie zou je moeten geloven ? haar familie en de werknemers van het koninklijk paleis zeggen dat het een diva is of zij ? de zogezegde slachtoffer. natuurlijk wat een manipulator altijd zal doen is acteren en manipuleren om ervoor te zodanig dat zij in de ogen van alle andere mensen overkomt als het slachtoffer en onschuldig meisje.