Wesley Moraes scoorde wel weer een veldgoal, maar de Braziliaan was niet gelukkig met zijn wissel.
Volledig scherm
Wesley Moraes scoorde wel weer een veldgoal, maar de Braziliaan was niet gelukkig met zijn wissel. © BELGA

Het gaat van kwaad naar erger met Club Brugge, zo beseffen ze ook bij blauw-zwart zelf: “Het ziet er niet goed uit”

Club BruggeClub Brugge zit met de handen in het haar. Alwéér puntenverlies gisteren, en dat aan het begin van een belangrijke week waarin het Europese avontuur en misschien zelfs de landstitel op het spel staan. “De match tegen Genk wordt niet beslissend, maar we mogen hem niet verliezen.”

22 reacties

  • Gaston Foubert

    5 jaar geleden
    Ja Roos, bij RSCA moeten de spelers het doen maar bij clubke de trainer. Of hoe men draait en keert naargelang de ploeg in kwestie.
  • danny buyse

    5 jaar geleden
    Als Club supporter hoop ik dat Genk wint om al die mensen hun beetje valse hoop weg te nemen dat Club nog voor de titel kan gaan. Volgens mij doet de media zo zijn best daarin om de play offs 1 toch nog zin te geven.
  • Jos Van nuffelen

    5 jaar geleden
    Als Clubfan hoop ik zondag dat Genk wint zo ontgoocheld ben ik in deze ploeg.
  • Paul Van den Bruel

    5 jaar geleden
    Het gaat inderdaad van kwaad naar erger en ondanks alles staat Club Brugge nog steeds tweede en qua doelpunten staan ze met een straatlengte voor tegenover de concurrentie en met tegendoelpunten wedijveren ze enkel met RC Genk en Standard. Mensen, ook supporters van Club,a. zien jullie het een beetje positief a.u.b i.p.v enkel te kritikeren. Go Bruges tegen Salzburg en RC Genk. staan ze met
  • Roos Desreveaux

    5 jaar geleden
    Zeer lang geleden dat er nog zo chaos is geweest en zwaar ongeruste supporters.Leko speelde in 1018 kampioen mede door de fundamenten dat MPH heeft gelegd.Dit seizoen is alles van dit weg.Het bestuur moet een leerling van MPH aanwerven als trainer zodanig dat hij die fundamenten kan herstellen en zelf voort bouwen. En men kan ze lokken met het loon van MPH indertijd.Leko heeft afgedaan.