© BFM

Man zwaargewond na vechtpartij, verdachte stond onder elektronisch toezicht

In de Jan De Laetstraat in Borgerhout is een vechtpartij maandag uitgedraaid in een steekincident. Een 39-jarige man werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. De politie kon een verdachte oppakken, het gaat om een 29-jarige die al een enkelband droeg.

jtp

De steekpartij was het gevolg van een ruzie tussen verschillende personen op straat. Enkele Noord-Afrikanen zouden het aan de stok hebben gekregen met een 39-jarige man van Senegalese origine. Tijdens die ruzie werd het 39-jarige slachtoffer B.S. neergestoken. Hij werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht maar verkeert volgens de politie niet in levensgevaar.

Kort na de feiten kon na een huiszoeking in een woning in de straat al een verdachte opgepakt worden. Het gaat om een 29-jarige man die volgens onze informatie onder elektronisch toezicht staat. De verdachte zou Abdarrahim B. zijn, een oude bekende van politie en justitie.

B. werd in 2015 nog tot 37 maanden gevangenis veroordeeld voor een brandstichting in de woning van familieleden in de Kortrijkstraat. Volgens de berichtgeving over de rechtbankzitting toen was die brandstichting het gevolg van een ruzie met zijn neven over een drugsschuld.

Het is nog niet duidelijk of B. al dan niet voorgeleid gaat worden bij de onderzoeksrechter.

Het labo van de gerechtelijke politie kwam maandag ter plaatse voor sporenonderzoek.

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER