© AP

Pech voor Kevin Mirallas: blessure vlak na invalbeurt en waarschijnlijk weken out

Fiorentina zal het een tijdje zonder Kevin Mirallas moeten stellen. De 31-jarige aanvaller heeft een blessure aan de rechterkuit opgelopen. Dat heeft het team uit Firenze maandag laten weten.

Mirallas liep de blessure op in de wedstrijd van de Serie A van afgelopen weekend tegen Napoli (0-0). De Belg viel toen halfweg de tweede helft in, maar moest enkele minuten nadien naar de kant met pijn. Volgens Italiaanse media zal hij een drietal weken out zijn. Mirallas was dit seizoen goed voor twee doelpunten en evenveel assists.

Fiorentina staat op de tiende plaats in de Serie A. Na 23 wedstrijden tellen Mirallas en co 32 punten.