Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits
Volledig scherm
Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits © Photo News

Nieuw record voor wachtlijst voor scholenbouw

De wachtlijst voor scholenbouw is toegenomen tot een recordbedrag van 2,97 miljard euro. Dat blijkt uit het jaarverslag van het Vlaams Agentschap voor Infrastructuur in het Onderwijs (Agion), schrijft De Tijd vandaag.

4 reacties

  • Wilfried Vanden Berg

    5 jaar geleden
    Wanneer gaat zij ontslag nemen? Of is ze bang dat ze geen ontslag vergoeding kan krijgen. Weer een puinhoop achterlatend door Crevits. Net zoals bij verkeer. Bij de verkiezingen ,op naar de volgende puinhoop Mevrouw.
  • Désiré Van Nieuwenhuyzen

    5 jaar geleden
    Onderwijs is geen prioriteit voor Vlaanderen. Windmolens en luchtkastelen van zonnepanelen dan weer wel. Kwestie van de juiste klemtoon te leggen. Ondertussen zakt het niveau van het onderwijs naar een dieptepunt, tegelijk met de verkrotting van de scholen.
  • Zjos Peeters

    5 jaar geleden
    Crevits zal vertrekken en voorzitster van de partij worden en alles zal bij het oude blijven... 5 jaar aan de macht en buiten wat morrelen in de marge, geen bal veranderd in het onderwijs....
  • Valentijn Jacobs

    5 jaar geleden
    Als er iedere maand 3000 nieuwkomers zijn dan is de kweek verzekerd, en kan men blijven scholen en sociale woningen bouwen aan de lopende band, wat ik niet begrijp is dat politici dit niet willen begrijpen maar blijven beweren dat ze goed bezig zijn, gezinnen met 5 en 8 kinderen vliegen uit de grond, met wat is men hier bezig, het is hier erger dan in Afrika geworden, daar lopen dorpen leeg hier lopen ze vol.