Pieter Aspe met zijn partner Tamara in Zanzibar.
Volledig scherm
PREMIUM
Pieter Aspe met zijn partner Tamara in Zanzibar. © RV

De huwelijksreis van Pieter Aspe ontaardde in een horrorvakantie: “Dit was niet wat we verwacht
hadden...”

Showbizz“Ik wilde Tamara op huwelijksreis als de prins op het witte paard schaken”, zegt Pieter Aspe (65) in Dag Allemaal. Maar dat romantische plan mocht de succesvolle thrillerauteur snel opbergen. Z’n honeymoon op het exotische Zanzibar is jammer genoeg de rotste vakantie van z’n leven geworden. En dat allemaal door een bijzonder pijnlijk zwempartijtje in zee.    

3 reacties

  • Natascha Willems

    5 jaar geleden
    Waarom zouden zij daarover liegen ? Ik ken ook mensen die niet tevreden waren. En als je al eens de ware liefde bent tegengekomen en daarna terug relaties aangaat voel je heel goed aan welk vlees je in de kuip hebt. Ik kan hen dus zeer goed begrijpen. Veel geluk samen.
  • Charly Pauwels

    5 jaar geleden
    Ik geloof niet veel van dat verhaal. Ik ging tweemaal per jaar naar Zanzibar. Prachtig eiland. Super vriendelijke mensen. Alles kan onderhandeld worden... ook als je geen cash hebt. Zelfs boetes zijn bespreekbaar. Overal wordt gemeld dat er zeeëgels zijn en dat de koralen scherp zijn en dat je dus best beschermend schoeisel draagt. Misschien niet gelezen Mr Aspe???
  • Thierry De koninck

    5 jaar geleden
    Behalve zijn hart ook zijn verstand verloren