OVERZICHT. Hier zal je de nationale staking voelen. En dit kan je doen als je getroffen bent

Ons land gaat vandaag helemaal plat door een nationale staking. Het wordt een staking van “ongeziene proporties”, zo kondigden de vakbonden aan. Niet alleen de privé, maar ook het hele openbare leven zal tot stilstand komen. Een overzicht van alle plaatsen en diensten die plat gaan en wat je kan doen als de staking ook jou treft.

80 reacties

  • Hilde Vansteenvoort

    5 jaar geleden
    U schrijft over een nationale staking en in de subtitel 'ons land....'. Maar de getoonde kaart is slechts de helft van België en u vergeet in de tekst te spreken over diezelfde helft van wat nog steeds ons land is.
  • Tullio Cocuzza

    5 jaar geleden
    Iedereen vergeet hier dat de vakbonden onze rechten verkregen hebben onder de vorm van CAO's en AAR en dit door stakingen,overleg en het been stijf te houden. Zonder vakbonden ........ Geen betaalde feestdagen, geen vakantiegeld, geen verlof kortom slavernij!!!!!!! Denk daar is aan ANTI STAKERS
  • Danny Damiaens

    5 jaar geleden
    Het klopt wat men hier vertelt,deze staking is voor de mensen in de privé die door deze regering alles kwijt zijn en zullen veel langer gaan moeten werken tegenover de ambtenaren.Dit kan gemakkelijk oplopen tot 7 a 8 jaar met weiniger pensioen.Het is deze regering die dit heeft veroorzaakt en niet de vakbonden.Geeft mij ook 15.000 euro per maand en zie ook geen problemen.
  • robby dobbels

    5 jaar geleden
    Stakers aan verkeersknopen, ging daar niks tegen gedaan worden, staken en stakingsrecht, oké is normaal, maar dat ze werkwilligen tegenhouden, gaat niet meer om staken maar om de maatschappij verzieken dan.
  • Evelien Onkelinx

    5 jaar geleden
    Een loonsverhoging van 2% maar e Elentric gaat met 22% omhoog en de gas met 28% . Wa hebt ge nog aan die 2% ! Triest