Volgens de politie heeft de productiemaatschappij zich niet aan de afspraken gehouden.
Volledig scherm
Volgens de politie heeft de productiemaatschappij zich niet aan de afspraken gehouden. © Screenshot Jebroer

Jebroer riskeert toch straf na verschillende verkeersovertredingen in videoclip

MuziekDe Nederlandse politie neemt mogelijk alsnog maatregelen tegen rapper Jebroer, na een videoclip waarin hij verschillende verkeersovertredingen begaat en zich niet aan gemaakte afspraken houdt. 

5 reacties

  • willem merken

    5 jaar geleden
    Als hij dan toch een voorbeeld wil zijn voor onze jeugd geef hem dan ook maar een voorbeeldige straf, en zijn "entourage" die hem daarvan hebben aangezet het dubbele. En voor de rest dat de media hem doodzwijgen.
  • Anthony van der Borght

    5 jaar geleden
    Ge moet daarmee geen medeleven hebben ! Gelijk welke straf hij krijgt . Je ziet wel dat hij zich dat niet aantrekt .. een cel straf had beter geweest .. 3 a 5 jaar met onmiddellijke ingang
  • Saadia Sellak

    5 jaar geleden
    Ik ben die rap scene echt helemaal beu.
  • Serge Van den Bosch

    5 jaar geleden
    Rijbewijs levenslang inleveren en een boete waarvan je omver valt! Al die pseudo-rappers die nog niet eens serieus kunnen communiceren denken dat ze echt het licht zijn én dat ze boven de wet staan! Eigendunk van hier tot in Tokyo maar de kwaliteit is echt nog minder dan van een fruitvlieg!!!! En dan heb ik nog respect voor die fruitvlieg !!! Dergelijke types moeten van de weg gehaald en gehouden worden!
  • Guido De saedelaere

    5 jaar geleden
    Straf 1 hij moet stoppen met “zingen “