Dit zijn de badmodetrends vanop de catwalk

In het Amerikaanse Miami zijn deze week de badmodetrends voor volgende zomer voorgesteld. Het goede nieuws: veel daarvan liggen nu al in de winkel. Van piepkleine bikini’s tot badpakken met lintjes: naar deze tien mode-items kan je al op zoek.

vwh

CUTOUTS

Egaal bruinen met een badpak met cutouts is niet bepaald mogelijk, maar het oogt wel hip. Je kan tijdens je vakantie makkelijk afwisselen met een tiny bikini om vreemde strepen te voorkomen.

BROEKJES MET EEN BEETJE BLOOT

Ook een bikini met cutouts in het broekje of in het topje zijn volgende zomer - maar nu ook al - in de mode. Sexy, maar vergeet de kleine, blote stukjes huid niet in te smeren als je geen rode strepen wil.

NUDE MAAR NIET NAAKT

Wil je een worden met het zand, dan kan je voor een nude badpak gaan. Vragende blikken van voorbijgangers - is ze nu naakt of niet? - moet je er misschien wel bijnemen.

BRUIDSMEISJE

Je hoeft niet op het strand te trouwen om te kiezen voor witte badmode: bikini’s en badpakken die op bruidslingerie lijken zijn het volgende zomer helemaal. Maar deze zomer ben kan je de trend al voor zijn.

MET TOPJE

Sportief of romantisch, maar vooral handig als je snel verbrandt: een degelijk topje in plaats van een klassieke bikinitop beschermt je meer tegen de zon. Een T-shirt boven een bikinibroek mag dus ook weer.

V-DECOLLETE

Het eenvoudige badpak met een diep V-decolleté is een klassieker die er ook volgend jaar inzit. Ga voor zwart voor een extra glamoureuze look of werk een kanten exemplaar af met een kaftan voor een beetje boho.

AAN HET LINTJE

Naast de cutouts blijven lintjes aan je strandoutfit in de mode - ook al zijn ze niet allemaal even nuttig en hangen ze er louter als versiering bij.

ZOALS IN DE NINETIES

Neem een simpel badpak, maar dan wel een exemplaar met een hoge uitsnijding ter hoogte van de benen en eentje dat de zijkant van de boezem een beetje laat zien. Denk Pamela Anderson als 'Baywatch'-babe.

MET FRANJES

Of het nu franjes zijn met een knipoog naar het Wilde Westen, pomponnetjes, floshkes of veren: het is niet fout als er een zwierig accessoire aan je bikinitop of -broekje hangt.

IENIEMIENIE

Het hoeft niet allemaal complex te zijn met lintjes en versiering: een bikini die niet meer bedekt dan nodig, blijkt zowel vandaag als volgend jaar een goede keuze.

Deze hippe badmode voor volgende zomer koop je nu al:

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer