Proximus Sports
Volledig scherm
© Proximus Sports

Marouane Fellaini spreekt voor het eerst sinds transfer: “Heb op sobere manier afscheid genomen”

Buitenlands voetbalMarouane Fellaini (31) sprak bij ‘Proximus Sports’ voor het eerst sinds zijn transfer naar het Chinese Shandong. Hij licht toe waarom hij vertrekt en houdt de deur naar de Rode Duivels open.

6 reacties

  • Charlie Sieber

    5 jaar geleden
    Stoffel Sebreghts, natuurlijk heeft Fallaine gelijk om daar voor het vele geld te spelen, maar kom niet met die lulverhalen van sportieve uitdaging etc.etc in de Chinese competitie. Daar is totaal geen uitdaging, of je moet van het Chinese cultuur houden, maar sportief is daar niks te halen, behalve heel veel geld.. Niks mis mee, maar ben dan ook gewoon eerlijk, en zeg het gewoon.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    hij gaat hier niet lang blijven ,daar ben ik zeker van,hier doe je niet wat je wil,zoals in europa,ik woon al lang genoeg in china om te weten wat kan en niet er zijn er hier aangekommen maar nog sneller vertrokken
  • Pieter Denaecke

    5 jaar geleden
    Goede speler, zo'n gast is altijd een aanvulling voor een team. Staat er als het moet. Ik hoop voor hem dat hij een fijne periode tegemoet gaat in China!
  • Kristoffel Sebreghts

    5 jaar geleden
    Hij heeft toch gelijk om daar voor het geld te gaan spelen! Hoe zou je zelf zijn als je zo'n aanbieding zou krijgen.
  • Abdelmalik Malik

    5 jaar geleden
    Fellaini geeft zich altijd 100% en Is altijd nuttig geweest en zulke spelers heb je altijd nodig in een ploeg maakt niet uit wat voor ploeg,het oogt niet zo mooi maar het Is wel heel belangrijk