Baert
Volledig scherm
© Baert

Vechtpartij tussen 40-tal jongeren in Brussel, één persoon zwaargewond na mesaanval

In de Slachthuislaan in Brussel, vlakbij het Institut des Arts et Métier, is het deze namiddag tot een grote vechtpartij gekomen tussen een 40-tal jongeren. Dat meldt BX1 en de Brusselse lokale politie bevestigt het nieuws. Die heeft twee jongeren kunnen oppakken. Bij de vechtpartij liep één jongere een meswonde op. Hij raakte zwaargewond.

10 reacties

  • Peter Janssen

    5 jaar geleden
    Waren er geen camera's om alle 40 te identificeren en van straat te halen voor de veiligheid van de burgers? Of dienen die alleen om de brave burger te kunnen bespieden? Gewelddadige 'jongeren' moeten van straat, permanent! Straf de ouders eens heel zwaar met boetes, dan zal het wel beteren.
  • Koen Van de moortel

    5 jaar geleden
    "Jongeren"??? Wanneer gaan jullie nu eens een kat een kat noemen??? Iedereen wee ondertussen wel dat het om eskimo's gaat!
  • Johnny De Graeve

    5 jaar geleden
    En al die overdreven kritiek op de jongeren die vreedzaam betogen voor het klimaat . Met nieuwjaar hebben ze in Brussel alles kapotgeslagen en nu dit, ik zie hier weinig kritiek op deze jongeren .
  • Gaston Foubert

    5 jaar geleden
    Messendragers zijn bange mensen Gerd? Het zijn mensen die uit zijn op zaken die op gevechten kunnen uitdraaien en daarom met voorbedachten rade een mes op zak hebben.
  • Raoul Rouma

    5 jaar geleden
    VN vriendjes? En gaat er ene gestraft worden maar neen, wij zullen ons moeten verontschuldigen omdat wij ze lastig hebben gevallen. Goed bezig. Beetje meer betuttelen die arme schaapjes.