Een foto van een militaire oefening van de Russen in 2017.
Volledig scherm
Een foto van een militaire oefening van de Russen in 2017. © EPA

NAVO beraadt zich over Russische raketten die Europese steden kunnen bereiken

BuitenlandAlle 29 NAVO-landen zijn het erover eens dat ze zich eensgezind moeten voorbereiden op de plaatsing van meer Russische (kern)raketten die Europese steden kunnen bereiken. 

8 reacties

  • Michel Jozef

    5 jaar geleden
    Daarmee geven ze dus toe dat die zogenaamd hypermoderne F35 niet enkel als jachtvliegtuig, maar ook als nucleair wapen/bommenwerper waardeloos is en enkel maar dient om de Amerikaanse wapenindustrie te sponsoren.
  • Luc Lepoudre

    5 jaar geleden
    Rusland is het enige land ter wereld dat beschikt over autarkie en kan dus niet met economische oorlogsvoering op de knieën gedwongen worden zoals Venezuela. Daarom pookt Het Westen, de Navo, een wapenwetloop op, zodat Rusland verplicht wordt tot militaire inspanningen die hun draagkracht te boven gaan.
  • Frank Louman

    5 jaar geleden
    Een souverein land mag zelf kiezen wanneer het bij de NATO wil gaan, daar heeft Rusland niks in de pap te brokken. Natuurlijk is Rusland daarvoor op zijn teentjes getrapt maar we weten allemaal dat de NATO Rusland nooit zal aanvallen , Rusland weet dat ook maar maakt er een spelletje van.
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Rusland 145 miljoen inwoners. Europese Unie 515 miljoen. VS 325 miljoen. Defensie uitgaven Rusland 66,3 miljard dollar voor 2017. Defensie uitgaven NAVO 900 miljard dollar, of 13,5 keer meer dan Rusland en de helft van alle defensie uitgaven in de wereld. En toch wil men ons blijven aanpraten dat de defensie uitgaven zouden moeten stijgen.
  • Jan Verstrepen

    5 jaar geleden
    Dat kunnen de Russische raketten al jaren lang, waar zit het nieuw meer belastingen en hoger wedde voor de EU?