donderdag 14 februari 2019 - FC Limburg
camera closecorrect Verwijs ds2 facebook nextprevshare twitter video

 Raymond Lemmens

AMATEURVOETBAL

Coach Bart Vanhoudt blijft dan toch bij THES

Vorige week kondigde Bart Vanhoudt (foto) nog aan dat hij THES na dit seizoen zou verlaten, maar na nieuw overleg kwamen club en coach tot een overeenkomst om toch langer met mekaar in zee te gaan.

“Nadat ik bekendgemaakt had dat ik zou stoppen, heb ik heel veel reacties gekregen van spelers en supporters”, zegt Vanhoudt. “En dat deed me uiteraard wel iets. Dinsdag heb ik met de voorzitter samengezeten en toen zijn er een aantal zaken uitgeklaard. Ondertussen ligt er een meerjarig contract klaar, alleen moeten we de duur nog bepalen. Het gaat over minstens twee jaar, maar dat kunnen er even goed vier worden. Ik ben heel blij dat ik de volgende jaren bij deze club kan werken. Of spelers als Oris nu zullen blijven? Ik wil hem heel graag houden en Kevin weet dat, maar die beslissing ligt helemaal bij hem.”

“De voltallige spelersgroep stond en staat volledig achter de trainer, maar ook bestuur, supporters en sponsors zagen het helemaal zitten om verder te werken met Bart”, reageert voorzitter Wendy De Wit. “Hij heeft hier dan ook al heel goed werk geleverd. Zijn technische staf blijft trouwens ook. Alles ligt nu open om resoluut voor de titel te gaan.” (kj)

Lees meer

Aangeboden door onze partners

Nieuwe Video's

Nog meer nieuws