Hevige verkeershinder op E19 na ongeval met drie vrachtwagens

Door een ongeval is het donderdagmorgen aanschuiven op de E19 richting Antwerpen. Ter hoogte van de op- en afrit van Loenhout botsten drie vrachtwagens. De drie vrachtwagens moesten getakeld worden, waardoor de file er al snel aangroeide. Rond 9.30 uur was de hinder er geweken.

jtp

Een van de vrachtwagens betrokken in het ongeval was een tankwagen met 28.000 liter melk. Door de gevolgen van de kop-staartaanrijding is die tank beginnen lekken, waardoor er heel wat melk op de rijbaan terecht kwam. De brandweer kwam ter plaatse en is de weg aan het reinigen.

Bij het ongeval vielen twee lichtgewonden, maar zij konden ter plaatse verzorgd worden en moesten niet naar het ziekenhuis.

De vrachtwagens werden getakeld naar de oprit Loenhout, maar door de reinigingswerken was de rechterrijstrook op de E19 enige tijd versperd. Het Vlaams Verkeerscentrum raadde het verkeer dat vanuit Nederland kwam en naar Antwerpen wilde aan om via de A12 Bergen-op-Zoom te rijden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Verkeersnieuws Antwerpen