© © VRT

Klankman Pascal slikt zijn woorden in: Tom Waes moet dan toch geen “andere zot” zoeken

Tom Waes zal het in het vijfde seizoen van Reizen Waes zonder zijn even bekende klankman Pascal Braeckman moeten doen. Dat zei Braeckman zelf, maar hij slikt zijn woorden weer in.

tdl

“Ik kan u nu al zeggen dat dit mijn laatste Reizen Waes was. Waes, zoek u een andere zot in ’t vervolg.” Dat zei Pascal Braeckman (56) vorige week in de staart van de voorlaatste aflevering van Reizen Waes Europa.

Nu Tom Waes bevestigd heeft dat een vijfde seizoen van Reizen Waes meer dan waarschijnlijk is, zal hij dus een andere klankman moeten zoeken? Toch niet, zegt Braeckman: “Ik heb dat in een opwelling gezegd, ik was zelfs vergeten dát ik het gezegd had. Tom heeft mij er een beetje ingeluisd in Azerbeidzjan door te zeggen dat ik een kwaal had en dat ik ook een bad van ruwe olie moest nemen. Zo’n bad is daar de normaalste zaak van de wereld, maar ik betwijfel of het echt helpt. Het was in ieder geval niet voor herhaling vatbaar.”

Pascal Braeckman is duidelijk: hij wil gerust opnieuw de klankman zijn in dat vijfde seizoen. “Als ik mee mag van Tom, natuurlijk. Maar als het aan mij ligt, ga ik mee. Het programma is nog lang niet op. Zelfs over de watervallen van Coo kun je een Reizen Waes maken.”

Zondag is de laatste aflevering van Reizen Waes Europa te zien: een compilatie van memorabele momenten, aangevuld met beelden die het scherm niet haalden.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer