Zon, zon en nog eens zon.
Volledig scherm
Zon, zon en nog eens zon. © VTM NIEUWS

“Lente start een maand vroeger”: morgen tot 16 graden

De lente is er dit jaar bijzonder vroeg bij. Vandaag kunnen we rekenen op zonnig weer met maxima van 13 à 14 graden, en ook volgende week is het aangenaam zacht voor de tijd van het jaar. ‘s Nachts blijft het wel fris. Dat meldt het KMI. Morgen kan het tot 16 graden worden.

32 reacties

  • Eric Beirens

    5 jaar geleden
    Persoonlijk heb ik niets tegen het lente- of herfstzonnetje, wel integendeel, maar als dit -gelet op die hoge druktoestanden- opnieuw de voorbode wordt van een helse hete zomer, dan houd ik het wel voor bekeken en wijk ik uit naar Scandinavië, weliswaar met een camper.......
  • louis pippers

    5 jaar geleden
    Hoe heter hoe beter en hoe vroeger hoe liever leve de lange hete zomer en niets te maken met klimaat
  • danny buyse

    5 jaar geleden
    @Mich Lee, klopt helemaal wat je zegt! Dit weer heeft niks te maken met opwarming maar door puur toeval dat we rechtstreekse lucht krijgen van Noord- Afrika. Voor het zelfde geld kregen we rechtstreekse polaire lucht met sneeuw en vrieskou. Opwarming meet je over de hele wereld 365 dagen lang, alles bij mekaar gooien en het gemiddelde van nemen.
  • Fidji Peeters

    5 jaar geleden
    Een paar jaar geleden sneeuwde het nog eind maart. Het één jaar is gewoon het ander niet, daar is alles mee gezegd.
  • danny buyse

    5 jaar geleden
    @Johan Vandevelde, stel je eens voor nu al geen regen meer tot in november zoals vorige zomer en er is nu al water tekort in de grond door onze vorige zomer. Dan ben ik 100% zeker dat we deze zomer prijs hebben en dat er alleen nog lucht uit de kraan zal komen.