Het Zweedse klimaatmeisje Greta Thunberg (inzet) zal volgende week mee betogen in Brussel.
Volledig scherm
Het Zweedse klimaatmeisje Greta Thunberg (inzet) zal volgende week mee betogen in Brussel. © Mark Baert, Reuters

Zeker 11.000 klimaatspijbelaars op de been in Brussel, beroemde activiste Greta Thunberg (16) betoogt volgende week mee

BInnenlandDe zesde klimaatmars heeft zeker 11.000 klimaatspijbelaars naar Brussel gelokt. Naast scholieren, waren ook veel studenten van de partij. Volgende week vindt er opnieuw een klimaatmars plaats in de hoofdstad. Die zal bijgewoond worden door de bekende Zweedse klimaatactiviste Greta Thunberg (16), meldt Youth for Climate.

215 reacties

  • Dirk Bytebier

    5 jaar geleden
    Da kind moet vooral tegen zichzelf beschermd worden. Er voor zorgen dat ze fatsoenlijke studies met succes doorkomt en dat diploma dan te gelde kan maken. Zich vooral niet laten opjutten door haar moeder die een andere verborgen agenda schijnt te bezitten.
  • nicole degens

    5 jaar geleden
    Ik vraag mij af waar die ouders van die jonge kinderen, die te voet kwamen uit Gent, waren. Hoe onverantwoord was dit? Als er iets met die gastjes gebeurd staat heel het land weer in rep en roer en moeten al de hulpdiensten opdraven.
  • diane colman

    5 jaar geleden
    Stoppen dat boeltje... die kleine aapjes doen het alleen maar voor de lol.. het grote probleem is de bevolkings explosie in gans de wereld.
  • Fatima Dirkx

    5 jaar geleden
    Is er ondertussen al iemand die weet hoe je zonnepanelen die versleten zijn recycleert? Is er ondertussen al een politieker die durft te zeggen dat we met teveel mensen zijn?
  • Benny Bertrant

    5 jaar geleden
    @Walter De Vuyst, daar zou ik niet zo zeker van zijn. Deze betogingen worden gestuurd door linkse ratten. En voor mijn part: elke brosdag op de school: 1 dag meer les vanaf 1 juli. Maar nee, dat gaat niet omdat ze reeds de laatste 2 dagen wegblijven v/d school omdat de vliegtuigreizen dan goedkoper zijn!