Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © Photo News

Nieuwe NASA-missie wil ‘s werelds grootste mysterie oplossen

Het Amerikaanse ruimtevaartagentschap NASA zal in 2023 een nieuwe veelbelovende missie lanceren die een van ’s werelds grootste mysteries moet oplossen: hoe het heelal ontstond, maar vooral waardoor het zo snel evolueerde. 

5 reacties

  • Jens Vranckx

    5 jaar geleden
    die cruciale elementen zijn zo cruciaal niet hoor. Een aantal jaar geleden hadden ze nog sporen van RNA in arseenplassen gevonden? Lees eens de boeken van Keshe: creation of matter, structure of light en Origins of the universe, maar die worden raar maar waar geblokkeerd in België. Veel theoriën werden plots aangepast na die publicatie (open source). Maar als je effectief begrijpt dat alles 'leeft', waar trek je de morale lijn?
  • wim van meirvenne

    5 jaar geleden
    NASA of Never A Straight Answer, is een onderdeel van het Amerikaanse industriële complex. Hun doel is het misleiden van de mensheid. Een dekmantel voor de werkelijke ruimte programma Solar Warden die letterlijk 200 a 300 jaar vooruit staan op de mainstream technologie van vandaag.
  • Anthony Vandooren

    5 jaar geleden
    "cruciale elementen van leven (koolstof, waterstof, stikstof, zuurstof, zwavel en fosfor)" op deze planeet* ja..
  • piet devlieger

    5 jaar geleden
    Het heelal ontstond niet, het heeft altijd al bestaan. De big bang theorie is al lang ontzenuwd maar dit wordt genegeerd omdat veel 'wetenschappers' gezichtsverlies zouden lijden en een pak theorieën op hun kop zouden worden gezet.
  • Daniël Maenhaut

    5 jaar geleden
    Daar zijn we dan vet mee, terwijl we hier gaan verdrinken of verbranden door de klimaatopwarming, gaan we te weten komen hoe we ontstonden, maar nooit hoe de wereld aan z'n einde kan komen... zonder de enige echte oplossing te vinden !!!