De politie doorzoekt de plek waar het jongetje naar buiten werd gegooid.
Volledig scherm
De politie doorzoekt de plek waar het jongetje naar buiten werd gegooid. © AD

Man die baby uit appartement gooide in Nederland moet het land uit

De Marokkaanse man die op 5 januari in het Nederlandse Ridderkerk zijn eigen 1-jarige baby uit een flat gooide, moet na zijn straf meteen Nederland uit. De procedure om de verblijfsvergunning van de 41-jarige man in te trekken, is begonnen, bevestigt advocaat Nelleke Stolk van de moeder van het jongetje. 

13 reacties

  • benny slaets

    5 jaar geleden
    Daar kunnen ze in België nog een voorbeeld aan nemen. In Nederland bestaat justitie nog, in België al lang niet meer.
  • Jeroen Deschrijver

    5 jaar geleden
    Zo moet het gaan. En blijkbaar moet je met de Nederlanders niet zo sollen zoals met het Belgisch gerecht. Zich aan zo'n daden vergrijpen, eruit!
  • Danny Govaerts

    5 jaar geleden
    Mooi voorbeeld eerste de straf dan buiten . Mag nog mooier worden straf uit zitten in het buitenland en nooit meer terug komen. Mag in belgie ook wel toegepast worden. En dat ze niet met mensen rechten af komen. Ze hadden het recht om zich te gedragen.
  • diane colman

    5 jaar geleden
    Ja zo zou het hier ook moeten... buiten en straf in eigen land uitzitten. Nederland doet het altijd beter heb ik de indruk.... ja één taal, één regering dat is al een pak gemakkelijker. Hier lijken we wel overrompeld door politiekers....
  • DIRK RASSCHAERT

    5 jaar geleden
    Dit zou zo voor alles moeten zijn, overval, drugs dealen,.... En hen hun straf laten uitzitten in hun land van herkomst, er geboren zijnde of niet. Indien ze dubbele nationaliteit hebben...exporteren. En hun laten hun straf uitzitten in de plaatselijke gevangenissen. Ik denk dat er velen toch een tweede keer zouden nadenken.