© BFM

Moeilijke avondspits in Antwerpen door hele resem ongevallen

De avondspits op de Antwerpse ring en de omliggende snelwegen verloopt donderdag erg moeilijk omwille van een hele resem ongevallen. Het Vlaams Verkeerscentrum waarschuwt voor lange wachttijden.

dvd

Op de Antwerpse ring gebeurde het ene ongeval na het anderen. In Deurne was de linkerrijstrook richting Gent een tijd versperd door een aanrijding met enkel stoffelijke schade. Niet veel later gebeurde een ongeval richting Nederland ter hoogte van Antwerpen-Oost. In diezelfde richting gebeurde daarna nog een ongeval in Berchem en daarna was Linkeroever weer aan de beurt richting Gent. Gevolgd door nieuwe ongevallen aan Antwerpen-West, deze keer weer richting Nederland, en in Antwerpen-Centrum richting Gent.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Ook op de E19 in Sint-Job gebeurde een ongeval tussen twee vrachtwagens, wat voor een oliespoor zorgde.

© BFM

Daarbij kwam nog dat er tussen de E17 en de E34 richting kust, net voorbij het complex Antwerpen-West, dringende herstellingen uitgevoerd dienden te worden. Ook die zorgden voor veel bijkomende hinder. De werken zijn ondertussen wel afgerond.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER