Elon Musk, CEO van Tesla, was vorige week even in Zeebrugge voor de levering van de eerste Tesla’s Model 3.
Volledig scherm
Elon Musk, CEO van Tesla, was vorige week even in Zeebrugge voor de levering van de eerste Tesla’s Model 3. © AFP

“Tesla legt afwerking wagens in Zeebrugge stil, mede door nationale staking”

Door de grote vraag naar Tesla’s Model 3 in Europa, die via Zeebrugge worden ingevoerd, zal de eindafwerking van de elektrische wagen tijdelijk niet meer gebeuren in de haven maar door Tesla zelf. Dat schrijft Flows, de nieuwswebsite gespecialiseerd in goederenvervoer. Uit goede bron verneemt Belga dat de nationale staking woensdag in België tot die beslissing heeft bijgedragen.

30 reacties

  • Bart Bynens

    5 jaar geleden
    Ha ha , wat een grap ..effe de staking gebruiken om iets op de rug te schuiven van de stakers wat al lang daarvoor beslist was .. Leve de fantastische stakers en de fantastische staking !
  • Frank Vekemans

    5 jaar geleden
    Wel bedank de vakbond maar, voor dit weert arbeidsplaatsen geschrapt dank zij de vakbond
  • Robberecht Francis

    5 jaar geleden
    Het zal niet de eerste en de laatste multinational die vertrekt uit België door de stakingen! Binnenkort kunnen al die stakers gewoon thuis in hun zetel blijven liggen, want dan is er geen reden meer om te staken!
  • Tony Vanarwegen

    5 jaar geleden
    Staking heeft daar niks mee te maken... dat was al langer beslist... hier wil weer ieman zijnnvoordeel uit halen,... leugenaars....
  • rik lagrou

    5 jaar geleden
    In zaventem kopen ze tesla in plaats van onze Audi laden die op met mazoutgenerator??Als de Regering een belastingvermindering zou wel Belgie Maar geen korting is geen Zeebrugge!!